Kauden 2019-2020 tai kevään 2020 harjoitusmaksun maksaneiden henkilöiden on mahdollista pyytää palautusta maksamastaan harjoitusmaksusta, tai vaihtoehtoisesti alennusta ensi kauden harjoitusmaksusta, koska harjoituksia ei ole koronaviruksen vuoksi järjestetty. Harjoitusmaksusta palautetaan/alennusta ensi kauden harjoitusmaksusta annetaan 25€.

Ohjeet palautuksen pyytämiseen:

1. Täytä seuran verkkosivuilta löytyvä Matkalaskupohja. Matkalaskupohjan löydät osoitteesta http://www.yawara.fi/index.php/materiaalisalkku

•Merkatkaa lomakkeen ylälaidassa oleviin henkilötietoihin sen henkilön nimi ja tilitiedot, joka harjoitusmaksun on maksanut, varsinkin jos maksajana on toiminut eri henkilö kuin kenen harjoitusmaksu on maksettu.

Matkakulut, Kilometrikorvaus ja Päivärahat -osiot voi jättää tyhjäksi.

•Merkatkaa Muut kulut -kohtaan "Matti Meikäläisen harjoitusmaksun palautus kevät 2020" ja summaksi 25€. Merkatkaa sen henkilön nimi, kenen harjoitusmaksusta pyydätte palautusta, varsinkin jos maksajana on toiminut eri henkilö.

2. Ota kuvankaappaus joko kauden 2019-2020, tai kevään 2020 harjoitusmaksusta verkkopankissasi. Ehtona harjoitusmaksun palauttamiselle on, että palautuksen pyytäjällä on esittää todiste suorittamastaan maksusta.

3. Lähetä asiasta sähköpostia seuran rahastonhoitajalle osoitteeseen Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen. ja liitä sähköpostiviestiisi täyttämäsi matkalaskulomake ja kuitti suorittamastasi harjoitusmaksusta.

 

Ohjeet alennuksen pyytämiseen:

1. Ota kuvankaappaus joko kauden 2019-2020, tai kevään 2020 harjoitusmaksusta verkkopankissasi. Ehtona alennukselle on, että pyytäjällä on esittää todiste suorittamastaan maksusta.

2. Lähetä sähköpostia seuran rahastonhoitajalle osoitteeseen Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen., ja liitä sähköpostiviestiisi kuitti aikaisemmin suorittamastasi harjoitusmaksusta. Hanna kuittaa tiedon vastaanotetuksi, jonka jälkeen voit maksaa harjoitusmaksun.

3. Maksaessasi kauden 2020-2021 tai syksyn 2020 harjoitusmaksua, maksa 25€ vähemmän kuin normaalisti maksaisit. Koko kaudesta maksettavaa jää tällöin 95€ ja pelkästä syksystä 45€. Kirjoita maksua maksaessasi viestikenttään, että olet vähentänyt harjoitusmaksun summasta 25€. Älä käytä alennettua harjoitusmaksua maksaessasi viitenumeroa, joka on ilmoitettu Jäsen- ja harjoitusmaksut osiossa.

 

Mikäli ilmenee kysymyksiä tai jokin asia jää epäselväksi, niin otathan yhteyttä sähköpostilla osoitteeseen Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.