Tervetuloa Joen Yawaran järjestämälle judon aikuisten peruskurssille! Peruskurssi alkaa helmikuussa 2022 ja jatkuu toukokuun loppuun asti. Peruskurssin päätteeksi kurssilaiset suorittavat keltaisen vyön. Tämän jälkeen harrastusta voi jatkaa muissa harjoitusryhmissä.

Kurssia voi kokeilla helmikuun ajan ilmaiseksi. Peruskurssin hinta on tämän jälkeen 153 €, johon sisältyy judoliiton jäsenmaksu ja tapaturmavakuutus. Ensimmäisillä harjoituskerroilla tarvitset mukaasi sisäliikuntavaatteet, juomapullon, pienen pyyhkeen sekä villasukat/sisäsandaalit. Teemme yhdessä pukutilauksen kurssin alettua. Kurssin ikäraja on 13 vuotta. Kurssille otetaan rajoitettu määrä osallistujia ilmoittautumisjärjestyksessä.

Ensimmäinen harjoituskerta on 14.2.2022 ja harjoitukset ovat maanantaisin ja keskiviikkoisin klo 18.30–20.00. Harjoituspaikkana toimii urheilutalon tatami 2. (Koskikatu 12, 80100 Joensuu)

 

Tiedustelut ja ilmoittautumiset sähköpostilla osoitteeseen Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.