Joen Yawara järjestää suositun muksujudo kurssin syksyllä 2023.

 

4-6 vuotiaille suunnattu lauantai aamuisin järjestettävällä muksujudo-kurssilla sovelletaan judoliikkeitä lapsille sopivalla tavalla. Siinä harjoitellaan judomaisia liikkeitä,joita on yksinkertaistettu niin, että ne sopivat pienille. Kuperkeikkoja, helppoja judoliikkeitä ja muita koordinaatiota parantavia liikkeitä tehdään leikinomaisesti ja niin, että pääpaino on hauskanpidossa.

Judoliikkeitä harjoitellaan turvallisesti ja mattotekniikoihin (sidonnat ja matossa tehtävät soveltavat liikkeet) keskittyen. Judoheitot tulevat mukaan vasta myöhemmin kursseilla, jos lapsi innostuu jatkamaan. Liikunnan lisäksilapset kehittävät sosiaalisia taitojaan harjoitusten keskittyessä pareittain tehtäviin liikkeisiin.

Muksujudo sopii sekä tytöille että pojille. Mukaan mahtuu 18 lasta ja kurssi täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä. Kurssin hinta on 30 euroa. Ohjaajilta on mahdollista lainata muutamaa judopukua niin kauan kuin niitä riittää.

Kurssi järjestetään 2. syyskuuta - 18. marraskuuta 2023 aina lauantai aamuisin klo 10-11. Paikkana Joensuun urheilutalo, tatami 1. Urheilutalon osoite on Koskikatu 12, 80100 Joensuu.

Lisätietoja ja ilmoittautumiset Kim Talus,

0504423315 ja Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.