Junioreiden peruskurssin ensimmäinen harjoitus pidetään viikolla 36 maanantaina 1.9.2014 klo 17.00 Joensuun urheilutalolla tatamilla I. (Urheilutalon pääoven oikealla puolella olevasta ovesta sisään ja vasemmalla olevat rappuset ylös. Rappusten jälkeen tatami heti oikealla.) Ensimmäisissä harjoituksissa on tarkoitus esitellä vähän mitä judoon kuuluu ja millaisia asioita harjoitellaan. Vastaillaan kysymyksiin sen verran kuin osataan ja yritetään tutustua. Ottakaa vain urheiluvarusteet mukaan niin pääsette osallistumaan. 

Peruskurssi on tarkoitettu 8-10 vuotiaille junioreille. Emme voi ottaa kurssille alle 8 vuotiaita. 

Halukkuudesta kurssille osallistumisesta kannattaa ilmoittaa Katjalle tai Juha-Matille sähköpostilla(osoitteet alla). Tämä helpottaa hieman meidän valmisteluja kurssin suhteen. Tarkemmat ilmoittautumiset hoidetaan ensimmäisten harjoitusten yhteydessä. 

1,5 tunnin mittaiset harjoitukset ovat kaksi kertaa viikossa. Maanantaisin 17.00-18.30 ja keskiviikkoisin 17.00-18.30. 

Peruskurssin hinta on 70 euroa syyskaudelta ja 70 euroa kevätkaudelta. Jos haluaa käydä kokeilemassa toimintaa niin tämä onnistuu toki. Maksut voi unohtaa muutaman viikon päähän aloittamisesta, jotta saa selville sopiiko tämä laji itselle. Kokeilemiseen ei tarvitse hankkia mitään pukuja eikä vöitä. Verkkarit ja t-paita toimii ihan hyvin. Joten rohkeasti mukaan, ainakin vaikka vain kokeilemaan.

Ilmoittautumisista ja muistakin asioista voi kysellä kurssin vastuuohjaajilta:

Katja Hakkarainen, Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

Juha-Matti Kulppi, Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.