Jäsenmaksu

Jäsenmaksu maksetaan Suomisport-järjestelmän kautta (www.suomisport.fi). Jokaisen täysi-ikäisen on tehtävä itselleen tunnus Suomisport-järjestelmään, jonka jälkeen seuran jäsenmaksun pystyy maksamaan täältä löytyvien ohjeiden avulla: Jäsenmaksuohjeet. Alaikäisten osalta huoltajan on tehtävä itselleen Suomisport-tunnus, jota kautta hän pystyy lisäämään lapsitunnuksia tarpeen mukaan.

Jäsenmaksu perusmuotoisena on 200 euroa vuodelta. Jäsenmaksuun on kuitenkin olemassa erilaisia alennuksia. Alennetut hinnat ovat seuraavat:

 • Johtokunnan jäsen tai vastuuohjaaja: 76 euroa (alennus 124 euroa)
 • Avustava ohjaaja: 120 euroa (alennus 80 euroa)
 • Perhealennus toisesta perheenjäsenestä: 190 euroa (alennus 10 euroa)
 • Perhealennus kolmannesta perheenjäsenestä eteenpäin: 180 euroa (alennus 20 euroa)
 • Pelkästään konkarijudossa harjoitteleva: 160 euroa (alennus 40 euroa)
 • Pelkästään oheisharjoitteluun osallistuva: 170 euroa (alennus 30 euroa)

Suomisport-järjestelmässä on valmiina erilaiset hintavaihtoehdot jäsenmaksulle, valitse niistä itsellesi kuuluva.

 

Jäsenmaksu puolivuosittain

Jäsenmaksu on mahdollista maksaa myös kahdessa erässä. Tällöin ensimmäinen erä 100 euroa maksetaan Suomisport-järjestelmän kautta ja toinen 100 euroa suoraan seuran tilille FI45 5770 0520 2277 83 käyttäen viitettä 4200. Mikäli maksat jonkun muun kuin itsesi jäsenmaksua, jätä viite pois ja kirjoita viestikenttään JÄSENMAKSU ja harjoittelijan nimi. Toisen osan eräpäivä on 31.1.2018.

Mikäli olet oikeutettu johonkin edellä mainituista alennuksista jäsenmaksuun, ota tämä huomioon toista erää maksaessasi. HUOM: älä maksa jäsenmaksun kansaa yhdistettynä mitään muuta maksua, muuten rahastonhoitaja ei saa selvää summasta.

 

Jäsenmaksu pelkästä kevätkaudesta

Mikäli aloitat harjoittelun keväällä, maksa jäsenmaksu pelkästä kevätkaudesta (120 e). Summa on jäsenmaksun puolikasta suurempi siitä syystä, että Judoliiton osuus 76 euroa menee tästäkin maksusta täysimääräisenä. 

 

Jäsenedut

Seuran jäsen saa seuraavat jäsenedut:

 • osallistumisoikeus seuran harjoituksiin ja tapahtumiin
 • seuran taloudellinen tuki valmennussuunnitelman mukaisiin kilpailu- ja leirimatkoihin
 • Pohjolan tapaturmavakuutus
 • osallistumisoikeus Judoliiton alaiseen kilpailu- ja koulutustoimintaan
 • äänioikeus seuran kevät- ja syyskokouksessa

 

Vakuutuksen lisäturva

Suomisport-järjestelmässä on myös mahdollista ostaa itselleen vakuutuksen lisäturvan, joka parantaa Pohjolan vakuutuksen korvaussummia. HUOM: tämä on täysin vapaaehtoinen, sitä ei vaadita judotoiminnassa miltään osin. Lisäturvan pystyy ostamaan Suomisportissa kohdasta Lisenssit.

 

Kurssimaksu

Ylämyllyn ja Kontiolahden junioriryhmissä sekä Joensuun perhejudossa on mahdollista harjoitella kurssimaksulla. Kurssimaksu on kaikissa tapauksissa 70 euroa syyskaudelta ja 70 euroa kevätkaudelta. Kurssimaksulla harjoitteleva ei ole seuran jäsen, ei ole vakuutettu, eikä voi osallistua vyökokeisiin tai Judoliiton alaisiin kilpailuihin.

Myös kurssimaksuissa sovelletaan perhealennusta saman perheen jäsenistä, ks. yllä jäsenmaksun alennukset.

Kurssimaksu maksetaan suoraan seuran tilille FI45 5770 0520 2277 83. Kirjoita viestikenttään harjoittelijan ja harjoitusryhmän nimi.

Kurssimaksulla harjoittelevan on milloin tahansa mahdollista maksaa jäsenmaksu niin, että jäsenmaksusta on vähennetty maksetut kurssimaksut. Pelkän syys- tai kevätkauden kurssimaksun osalta tämä onnistuu suoraan Suomisport-järjestelmän maksuvaihtoehdoista, mutta mikäli olet maksanut sekä syys- että kevätkauden maksun ota yhteyttä rahastonhoitajaan sähköpostitse (antti.rantaeskola (at) yawara.fi).