Jäsenmaksun maksaminen Suomisport-järjestelmässä

Ensimmäiseksi sinun tarvitsee tehdä tunnus Suomisport-järjestelmään. Tämä onnistuu menemällä osoitteeseen www.suomisport.fi ja seuraamalla sivuilta löytyviä ohjeita. Alle 18-vuotiaiden osalta huoltajan on tehtävä itselleen tunnus, jota kautta hän pystyy lisäämään tarvittavat lapsitunnukset.

Tunnuksen luonnin jälkeen jäsenmaksun maksaminen onnistuu seuramalla seuraavia vaiheita:

 

 

 1. Klikkaa Oma Suomisport -sivulta "Haluatko ostaa lisenssin tai vakuutuksen" -kohdan alta "Ostamaan".

 

2. Valitse, että olet ostamssa Lisenssin/pelipassin tai vakuutuksellisen lisenssin/pelipassin. Judoliitto käyttää jatkossa jäsenmaksusta nimeä lisenssi.

 

 

3. Suomisport kysyy seuraavaksi, ostatko lisenssiä/pelipassia itsellesi vai jollekin lapsistasi (joille kullekin pitää ensin tehdä lapsitunnus järjestelmässä).

 

 

4. Kirjoita hakukenttään "Judo" ja klikkaa alle ilmestyvää Suomen Judoliitto -vaihtoehtoa.

 

 

5. Valitse itsellesi sopivin lisenssi eli jäsenmaksu.

 Jokaisen jäsenmaksuvaihtoehdon alla on kuvaus, mitä lisenssit kattavat. Eri ikäryhmille näkyvät eri vaihtoehdot, koska lisenssit ovat eri hintaiset alle 7-vuotiaille, 7-18-vuotiaille ja yli 18-vuotiaille. Esimerkissä on näkyvissä näkymä, mikäli lisenssiä ostetaan yli 18-vuotiaalle.

 

6. Etsi lisenssiseura. Kirjoittamalla hakukenttään "Yaw" ja klikkaamalla alle ilmestyvää Joen Yawara, Joensuu -vaihtoehtoa voit valita oikean seuran.

 

 7. Seuraavaksi voit tarkistaa, oletko valinnut oikean lajin, lisenssin ja seuran. Jos jotain on mennyt väärin, voi tietoja tässä vaiheessa vielä muuttaa klikkaamalla väärin olevaa kohtaa. Kun tiedot ovat oikein, klikkaa alhaalla olevaa "Hyvältä näyttää, jatketaan maksaamaan" -painiketta.

 

8. Valitse haluamasi maksutapa ja maksa lisenssi.

 

Mikäli jossakin kohtaa jokin valinta menee pieleen, pystyt peruuttamaan klikkaamalla ylhäällä olevaa "etenemispalkkia".  

 

Mikäli tarvitsette apua jäsenmaksun eli lisenssin ostamisessa, ottakaa yhteyttä sähköpostilla osoitteeseen Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.