Tulosta
Tietojen päivittäminen Suomisporttiin
 
isolla osalla seuran jäsenistä ei ole Suomisportissa tiedot suoritetuista vyöarvoista ja käydyistä koulutuksista ajan tasalla, ja joiltakin puuttuu näistä tiedot kokonaan. Ilmeisesti Suomisportin käyttöönoton aikana jostain syystä seuran jäsenten tietoja on jäänyt laajasti puuttumaan, eivätkä ne ole päivittyneet Suomisportiin kuten olisi pitänyt.
 
Jotta saisimme kaikki tiedot ajan tasalle, pitäisi kaikkien seuran jäsenten, joilla on Suomisport -tunnukset, tarkistaa oma profiilinsa ja katsoa, näkyykö siellä meriitit -osiossa oikea vyöarvo, tai näkyykö sellaista lainkaan. Myös käydyt koulutukset pitäisi tarkistaa.
 
Tässä toimintaohjeet, joita toivoisin kaikkien seuran jäsenten noudattavan:
 
1. Vertaa judopassissasi näkyviä koulutuksia ja vyöarvoa niihin, mitä Suomisportissa näkyy.
 
2. Mikäli tiedot ovat oikein, asia kunnossa ja muuta ei tarvitse tehdä. Mikäli tiedot ovat väärin tai puuttuivat kokonaan, ota kuva judopassisi sivusta, jolla graduoinnit näkyvät ja sivuista, joissa näkyvät kaikki käymäsi koulutukset.
 
3. Lähetä kuvat judopassistasi sähköpostiosoitteeseen Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen. ja kirjoita lisäksi sähköpostiin nimesi ja Suomisportissa näkyvä sportti-id:si, sekä uusimman vyöarvosi graduoijan nimi.
 
Tiedot olisi tärkeää saada Suomisportiin ajan tasalle, jotta tiedot näkyvät oikein myös judoliitolle. Lähettäkää tiedot minulle viimeistään helmikuun 2020 loppuun mennessä, jotta saisin asian hoidettua kerralla.
 
Terveisin
Laura Turunen
p. 0400 828261
Osumia: 927